Yerel Seçimlere Doğru

 AK Parti'nin belediye başkan aday adayı olmaları nedeniyle boşalan Karatay, Kulu, Çumra ve Ereğli ilçe başkanlıklarına atama yapıldı.

AK Parti'nin belediye başkan aday adayı olmaları nedeniyle boşalan Karatay, Kulu, Çumra ve Ereğli ilçe başkanlıklarına atama yapıldı. AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Ereğli İlçe Başkanı Evren Nas, Çumra İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar, Kulu İlçe Başkanı ise Mehmet Talayhan oldu. AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, ataması yapılan yeni ilçe başkanlarını tebrik etti. AK Parti'nin 12 yıldır siyaset anlayışının, birçok ülkede model olduğunu ifade eden Sorgun, şunları kaydetti: "Bilindiği gibi Karatay, Ereğli, Çumra ve Kulu ilçe başkanlarımız, 30 Mart'ta yapılacak Yerel Yönetimler Seçimleri için belediye başkan aday adayı oldu. Dolayısıyla gerek Genel Merkezimiz gerek il ve ilçe teşkilatlarımız, bir süredir söz konusu 4 ilçemiz için yeni ilçe başkanımızı belirlemek için çalışma yürütüyorduk. Çalışma neticesinde Genel Merkezimiz yeni ilçe başkanlarımızı atadı. AK Parti, büyük ve bir o kadar da haklı bir davadır. Bu davanın sorumluluğu üzerimizdedir. Bu sorumluluğu layıkıyla yerine getirebilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. İnşallah yeni ilçe başkanlarımız ve tüm teşkilatlarımızla 30 Mart gecesi Konya'nın 32 belediyesinin de tamamını alarak, milletimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacağız. Bu yolda bugüne kadar büyük gayret gösteren AK Parti Karatay eski İlçe Başkanımız Sayın Ömer Ünal'a, Ereğli eski İlçe Başkanımız Sayın Ömer Eğer'e, Kulu Eski İlçe Başkanımız Sayın Reşat Eken'e ve şu an Çumra Belediye Başkan Adayımız olan Eski İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Oğuz'a partim ve şehrim adına teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: