Yerel Seçimlere Doğru

 MHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Altunel ile Konya İl Başkanı Tarık Taşcı, Konya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

MHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Altunel ile Konya İl Başkanı Tarık Taşcı, Konya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Altunel, burada yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin dostluk ve kardeşlik ortamında geçmesini arzu ettiklerini söyledi. Seçim sürecinde basın mensuplarıyla yol arkadaşlığı yapacaklarını anlatan Altunel, "Bu süreçte basının tüm adaylara adil yaklaşacağını umuyoruz. İnsanız ve hepimiz hatalar yapabiliriz. Biz bu hatalarda basının olumlu yaklaşımlar göstererek, hatalarımızı düzeltmemize vesile olmasını bekliyoruz" dedi. Altunel, siyaset kurumunun yıpratılmaması gerektiğine işaret ederek, MHP'nin siyasi krizlerde, siyaset kurumunun zarar görmemesi için gayret gösterdiğini ifade etti. Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Alemdar ise siyasetin bir tarafı olmadıklarını dile getirdi. Cemiyet olarak herkese eşit mesafede durduklarını vurgulayan Alemdar, "Seçimler, demokrasinin olmazsa olmazlarındandır. Yaklaşan yerel seçimlerde de çalışan, hak eden kazansın diyoruz. Basın aynı zamanda kamu görevi yapmakta, yönetenle yöneticiler arasında köprü oluşturmaktadır. Biz basın olarak özgürlüğümüzü korumaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: