Yerel Seçimlere Doğru

MERSİN (AA) - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Macit Özcan, seçim çalışmaları kapsamında Tarsuslularla buluştu. 

MERSİN - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Macit Özcan, seçim çalışmaları kapsamında Tarsuslularla buluştu. Özcan, partisinin Yarenlik Alanı'nda düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada yeni Büyükşehir Yasası ile Tarsus ve köylerine de Mersin’e yaptıkları tüm hizmetleri getireceklerini söyledi. Mersin’de barışın huzurun, hoşgörün ve hizmetin varlığına dikkati çeken Özcan, "Barış, huzur, hoşgörü ve çağdaş hizmetler sadece Mersin’de değil, başta Tarsus olmak üzere Mersin’in tüm ilçe ve köylerinde devam edecek" dedi. Mersin’in alt yapısını bitirdiklerini ve hiçbir sorun kalmadığını ayrıca klasik belediyeciliği bir kenara bırakarak, sosyal ve kültürel belediyeciliği hayata geçirdiklerini dile getiren Özcan, "Mersin’i günün 24 saati hareketli ve çağdaş bir kent konumuna kavuşturduk" dedi. Mitingin ardından Özcan ile CHP Tarsus Belediye Başkan adayı Haluk Bozdoğan esnaf ziyaretinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: