Yerel Seçimlere Doğru

KAYSERİ (AA) - AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu, Akçakaya, Reşadiye ve Endürlük mahallelerini ziyaret etti.

AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu, Akçakaya, Reşadiye ve Endürlük mahallelerini ziyaret etti. AK Parti'den yapılan açıklamaya göre, ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılanan Palancıoğlu, mahalle sakinlerinin istek ve sıkıntılarını dinleyerek projelerini paylaştı. Daha sonra iki ayrı apartman toplantısına katılan Palancıoğlu, farklı bir siyaset izleyeceklerini ve farklı bir siyasetçi olacaklarını belirtti. Tek hedefinin hizmet etmek olduğunu ifade eden Palancıoğlu, şunları kaydetti: "Sadece Talas için çalışan bir başkan olmayacağız. Ülkesinin meselelerini dert edinen, çözüm arayan bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Üreten, tasarruf eden bir belediye olacağız. Uçuk kaçık vaatler ile yapamayacağımız sözlerle sizleri kandırma peşinde değiliz. Bir insanı mutlu eden şey başka insanları mutlu edecek işler yapmaktır. Bizim sevdamız koltuk sevdası değil, bizim derdimiz bize tanınan süre zarfında ismimize yakışır şekilde hizmet ederek dua almak. Eğer Palancıoğlu başkan ise etrafında yanlış işler yapan, kamunun malında gözü olan kişiler barınamazlar, barındırmayız. Bu güne kadar yanlış bir iş yapmadık, Allah bundan sonrada yaptırmasın." Bugüne kadar birçok başarıya imza attıklarını belirten Palancıoğlu, bu yarışı açık ara önde tamamlayarak hizmet bayrağını devralacaklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: