Yerel Seçimlere Doğru

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Orhan Düzgün, vatandaşların sandığa huzur içinde gitmesi ve sorun yaşanmaması için gereken özeni hep birlikte göstereceklerini söyledi.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, vatandaşların sandığa huzur içinde gitmesi ve sorun yaşanmaması için gereken özeni hep birlikte göstereceklerini söyledi. Düzgün, Polisevi'nde gerçekleştirilen Seçim Güvenliği Toplantısında yaptığı konuşmada, 30 Mart Mahalli İdareler Seçiminin huzur ve güven ortamında gerçekleştirilmesinin öncelikleri arasında bulunduğunu ifade etti. Seçimle ilgili çalışmaları konuşmak ve genel bir güvenlik değerlendirmesi yapmak için bir araya geldiklerini belirten Düzgün, Kayseri genelinde seçim öncesi ve sırasında huzur ve güven ortamını sağlamanın öncelikli görevleri arasında bulunduğunu vurguladı. Düzgün, kaymakamlar ve kolluk kuvvetleri yöneticilerinden seçimlerle ilgili İçişleri Bakanlığı'nın hazırladığı kitapçık ve Yüksek Seçim Kurulu'nun kararlarına titizlikle uyulmasını istedi. Seçim döneminde, propaganda süresinde , oy verme saatlerinde ve sonrasındaki tasnif, döküm ve sayım aşamasında genel güvenlik tedbirleri ile huzur ve güveni sağlamanın öncelikli amaçları olduğunu belirten Düzgün, vatandaşların sandığa huzur içinde gitmesi ve muhtemel sorunların yaşanmaması için gereken özeni hep birlikte göstereceklerini kaydetti. Program, Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı'nın seçime yönelik alınan önlemlere ilişkin sunumu ile sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: