Yerel Seçimlere Doğru

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Sizlerin enerjisi, bizlerin tecrübesiyle geleceğe emin adımlarla yürüyoruz" dedi. 

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Sizlerin enerjisi, bizlerin tecrübesiyle geleceğe emin adımlarla yürüyoruz" dedi. Yağcı, 2004-2014 yılları arasında Bilecik'te hayata geçirilen projelere ilişkin düzenlediği basın toplatısında, 30 Mart yerel seçimlerinde yeniden belediye başkanı seçildiği takdirde, gerçekleştirmeyi planladığı 16 vizyon projeyi açıkladı. Bilecik'in geleceği için göreve geldikleri günden bu yana yılmadan, tüm gayretleriyle çalıştıklarını ifade eden Yağcı, şöyle konuştu: "Bilecik'te en uç noktada olan kardeşimizden, en üst noktada olan kardeşimize kadar hepsini el birliği, gönül birliği enerjisi, duası, desteği ve bazen de eleştirileriyle oluşturduğumuz projelerdir. Biz, 'Biriz, beraberiz, birlikte Bilecik'iz' dedik ve gerçekten de öyleyiz. Bilecik'te nerede bir nefes varsa, bu projelerin oluşmasında ve hayata geçirilmesinde hepsinin katkısı vardır. Sizlerin enerjisi, bizlerin tecrübesiyle geleceğe emin adımlarla yürüyoruz." Konuşmaların ardından Yağcı, "Bölgesel Portatif Otopark", "Çocuk Eğitim ve Bilim Merkezi", "Hamsu Vadisi Projesi 2. Etap", "Botanik Park", "Bilecik Stadyumu", "Sağlık ve Terapi Merkezi", "Hanımlar Kahvesi", "Çocuk Trafik Eğitim Pisti", "Mevcut otogar sahasına Kent Meydanı", "Vizyon Bilecik", "Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi", "Kent Müzesi", "Yeni Otogar", "Beşiktaş Mahallesi Spor Kompleksi", "Yöresel Ürünler Ticaret Merkezi", "Hal ve Soğuk Hava Deposu" projelerini açıkladı. Toplantıya AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: