Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven ve Konya Milletvekili Cem Zorlu, Ereğli Bahri Dağdaş Şeker Fabrikasını ziyaret etti.

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven ve Konya Milletvekili Cem Zorlu, Ereğli Bahri Dağdaş Şeker Fabrikasını ziyaret etti. Ziyarette Fabrika Müdürü Süleyman Büker ve kısım müdürleri ile bir araya gelen Özgüven ve Zorlu, fabrikanın faaliyetleri konusunda bilgi aldı. Ereğli Şeker Fabrikasının gerek kent ekonomisine gerekse üreticilere sağladığı katma değer ile ilçenin lokomotifi konumunda olduğunu ifade eden Özgüven, fabrikanın çevre şeker fabrikaları arasında üretim kapasitesi ve karlılık açısından önemli bir potansiyele de sahip olduğunun altını çizdi. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Fabrika Müdürü Süleyman Büker ise fabrika olarak sezonu kapatmak üzere olduklarını dile getirdi. Özgüven, ardından Ereğli Şeker Nakliyecileri Kooperatifi'ni ziyaret ederek, Kooperatif Başkanı Osman Ceylan ve şoför esnafı ile bir araya geldi. Zor ve meşakkatli meslek dalı olan şoförlüğün taşımacılık anlamında önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren Özgüven, şoför esnafının daha iyi şartlar altında hizmet edebilmeleri adına gerek Konya Büyükşehir Belediyesi, gerekse Ereğli Belediyesi olarak yapılması gereken her türlü işi yapmaya hazır olduklarını kaydetti. Şeker Nakliyecileri Kooperatifinin Şeker Fabrikası ile yaşadığı bir takım sıkıntılardan da haberdar olduklarını dile getiren Özgüven, sorunların çözülmesi için gerekli irtibatların sağlanacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: