Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan, seçilmesi halinde Karaman'da park sorununun tarihe kavuşacağını söyledi.

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan, seçilmesi halinde Karaman'da park sorununun tarihe kavuşacağını söyledi. Çalış Molla Fenari Caddesi, Ahi Osman Mahallesi ve Alpaslan Türkeş Parkı civarındaki esnafı ziyaret eden Çalışkan, 30 Martta seçilmesi halinde ilk işinin yaşlı, öğrenci ve engelli vatandaşların sorunları ile ilgilenmek olacağını belirtti. Yaşlı, öğrenci ve engelliler için kent konseyleri, düşünce merkezleri kuracağını ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti: "Onlar ki; bu şehrin gözdeleri, ne istiyorlarsa olacak. Öğrencilere burs imkanları sağlayıp, yaşlı ve engelli kardeşlerimize özel yerler inşa edeceğiz. Park sorununa gelince bu sorun tabi ki var. Araçlar dükkanlarımızın önünü kapatıyor. Ancak bazı yerlerde bunların kaldırılması gerekli. Benim projemde araç park alanları inşa ederek, şehirdeki park yoğunluğunu azaltmak var. Karaman'da park sorunu diye bir sorun kalmayacak. Bu şehir bizim şehrimiz. Bu insanlar bizim insanlarımız. Ben her zaman içinizden biriydim, olmaya da devam edeceğim. Lakin benimkisi makam, mevki sevdası değil, memleket sevdası, hizmet sevdasıdır. Sizinle oturup konuşacağız, elimizden gelenleri beraber yapacağız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: