Yerel Seçimlere Doğru

İZMİR (AA) - AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "İzmir'e yürüyerek değil koşarak hizmet edeceğiz" dedi.

İZMİR - AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "İzmir'e yürüyerek değil koşarak hizmet edeceğiz" dedi. Yıldırım, eşofman ve spor ayakkabısını giyip Karşıyaka Stadı'nda vatandaşlarla birlikte yürüyüş yaptı. Vatandaşların ilgisiyle karşılanan Yıldırım, İzmir'e hizmet etmek için '35 Acil Yardım Hizmet Ekibi'nin hazır olduğunu, kentin son 15 yıldır hizmetsizlik, çaresizlik ve çözümsüzlük içerisinde bırakıldığını belirtti. Şehrin gelecek 5 yılını oylayacak İzmirliler'in geçmiş 15 yılı gözden geçirmesi gerektiğine dikkati çeken Yıldırım, şöyle konuştu: "Gözle görülür hangi hizmetten söz edilebilir. İzmir'i beceriksiz yönetimden vatandaşlarımızın desteği ile kurtaracağız. Tüm bunların kararını vatandaşımız verecek. Hizmeti koşar adımlarla gerçekleştirmemiz şart. İzmir'deki hizmet açığını koşar adımlarla çözebiliriz. Kimsenin endişesi olmasın. Enerjimiz de ekibimiz de gücümüz de hazır. Biz hizmete varız. İzmir'e yürüyerek değil koşarak hizmet edeceğiz." Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bir konuşmasında "İzmir hizmete muhtaç, hizmeti yapacak olan Binali Yıldırım" dediğini aktaran Yıldırım, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun bundan alındığını ve kentin kimseye muhtaç olmadığı yönünde beyanda bulunduğunu anımsatarak, "İzmir hizmete muhtaç mı, değil mi? İzmir eğer hizmete muhtaç olmasaydı bu halde mi olurdu? İzmir'in hizmete ihtiyacı olmadığını düşündüğü için mi hizmet etmemiş. İzmir'in her ilçesine, her sokağına girdiğimizde bize 'Bakanım kurtar bu İzmir'i' diyorlar. İzmir'i kurtaran 9 Eylül 1922'de kurtarmış. İzmir son 15 yılda hizmetsizlikten, çaresizlikten, çözümsüzlükten çekiyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz