Yerel Seçimlere Doğru

MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Rıfkı Karabatak, Büyük Bölcek ve Yeni Sanayi mahallelerinde vatandaşları ziyaret etti.  

MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Rıfkı Karabatak, Büyük Bölcek ve Yeni Sanayi mahallelerinde vatandaşları ziyaret etti. Karabatak, ziyarette, belediye başkanı olma şartının, şehri iyi bilmekten geçtiğini söyledi. Şehrin sorunlarını bir bütün halinde ele alınması gerektiğini belirten Karabatak, "Aksaray'ın artık ileri bir seviyede olması lazım. Üniversite hocalarından oluşan 44 kişilik ekiple Aksaray’ın vizyonunu genişletecek, önünü açacak projelere imza atacağız. Bunun için de sizlerin desteğine ihtiyacımız var" diye konuştu. Karabatak, yaptıkları projelerle şehrin altyapı sorununu çözmek istediklerine dikkati çekerek, şunları kaydetti: "Halen işletilmekte olan katı ve tıbbi atık bertaraf tesislerinin yer seçimi yanlış yapılmıştır. Bölgede yer altı suları yüzeye çok yakın ve kirlenme tehdidi altındadır. Kentsel dönüşüm planlanan sanayi bölgesi için çöp depolama sahası çok yakındır. Bölgemizde hakim rüzgarların da kuzeyden estiği dikkate alındığında çöp kokusu Aksaray için büyük problem olacaktır. Tüm bunların çözümü için çalışacağız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: