Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, Esentepe Suluceviz Mahallesini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, Esentepe Suluceviz Mahallesini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. Babaş, ziyarette yaptığı konuşmada, eski Kastamonu denilen sit alanlarındaki yapıları restore ederek kentin tarihi mimarisini ortaya çıkartmayı hedeflediklerini belirtti. Sit alanlarındaki tarihi binaların, restore edilerek kültür turizmine hizmet edeceğini anlatan Babaş, şunları kaydetti: "Buraları adeta bacasız sanayi haline getireceğiz. Kastamonu'yu ziyaret eden turistler, buraları gezerek şehrimize büyük bir gelir bırakmış olacak. İnşallah bunu da başaracağız. Bu yüzden inşallah halkımızla birlikte kentsel dönüşüm çalışmaları yapacağız. Bu sayede vatandaşımız, deprem riski taşımayan binalarda oturabilecek. Olası bir depremde can kayıplarını önlemiş olacağız. Çünkü bizim için insan hayatı her şeyden önce gelir. Biz insan odaklı projelerimizle varız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: