Yerel Seçimlere Doğru

Saadet Partisi Antakya Belediye Başkan adayı Fahri Serdar Özal, yerel seçim çalışmaları kapsamında aile toplantıları düzenledi.

Saadet Partisi Antakya Belediye Başkan adayı Fahri Serdar Özal, yerel seçim çalışmaları kapsamında aile toplantıları düzenledi. Özal, Cumhuriyet Mahallesi'nde düzenlediği aile toplantısında yaptığı konuşmada, seçime hazır olduklarını ve birçok proje hazırladıklarını belirtti. Tüm projelerinin yaklaşık on yıla yakın bir zamandır hazırladıklarını, en ince ayrıntılarına kadar araştırarak, istişare ederek planladıklarını ifade eden Özal, "En nihayetinde bu bir parti yarışından çok aday yarışıdır. Halkımız hakkın, haklının, dürüstün, çalışkanın yanında olacaktır. 25 yıllık bir esnaf olarak ve en çok esnaf eziliyor diyerek aday oldum. Sorunlar belediye, esnaf ve halk işbirliği ile çözülebilir" diye konuştu. Özal, olumlu, kalıcı yatırımlar yaparak halkı memnun edeceklerini ve hep birlikte el ele vererek Antakya'yı marka değil lider kent yapacaklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: