Yerel Seçimlere Doğru

 Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarına yönelik ziyaretlere devam ediyor.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarına yönelik ziyaretlere devam ediyor. İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret eden Altay, daha sonra AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez ile Makine Mühendisleri ve Harita Mühendisleri Odasını ziyaret etti. Üzülmez, ziyarette, AK Partili belediyelerin uyum içerisinde Konya'yı geleceğe taşıyan projeler ürettiğini söyledi. Yürütülen başarılı belediyecilik çalışmalarıyla Konya'nın bir adım önde olduğunu belirten Üzülmez, yeni dönem de hizmetlerin başarıyla sürdürüleceğini ifade etti. Başkan Altay da güleryüzlü, güvenilir ve gayretli belediyecilik anlayışı ile yola çıktıklarını dile getirdi. Kongre Merkezi, Kelebekler Vadisi, Selçuklu Kanyon Park gibi hizmetlerin yanı sıra altyapı ve aslfat, temizlik, park bahçeler, kültür-sosyal hayat alanında önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini aktaran Altay, "Yeni dönemde de başarı ve hizmet grafiğimiz yükselmeye devam edecek" dedi. Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ifade eden oda başkanları ise Konya'nın her alanda marka şehir olması, geleceğe hazırlanması için birlik ve beraberlik içinde çalışılması gerektiğini vurguladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: