Yerel Seçimlere Doğru

BİTLİS (AA) - AK Parti Tatvan Belediye Başkan adayı Fettah Aksoy, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Bilal Dağdağan'ı ziyaret etti.

AK Parti Tatvan Belediye Başkan adayı Fettah Aksoy, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Dağdağan'ı ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Burhan Aksoy ve partililerle TSO'yu ziyaret eden Aksoy, TSO'nun Tatvan için büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. Tatvan'ın bölgede cazibe, çekim ve yatırım merkezi olması için TSO ile çalışmayı arzu ettiklerini vurgulayan Aksoy, şöyle konuştu: "İlçemizin sanayisini daha ileri bir noktaya taşımamız gerekiyor. Bu konuda çalışmalarımız olacak. En büyük temennimiz dinamik, sürdürülebilir gelişme ve büyüme trendini yakalamaktır. En büyük sivil toplum kuruluşlarından olan TSO, Tatvan'ın ticari kalbinin attığı yerdir. Bu nedenle hayata geçirmek istediğimiz projelerimize destek vereceklerinden şüphem yok. Sivil toplum kuruluşlarıyla güç birliğine varırsak Tatvan'ın sosyal, ticaret ve kültürel hayatını yeni baştan planlayacağımıza ve daha başarılı olacağımıza inanıyorum." Tatvan TSO Başkanı Bilal Dağdağan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Her zaman milli iradeye saygı duyduk. Belediye başkanlığı hangi adaya ve partiye nasip olursa olsun, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Tatvan için el ele ve kol kola çalışmaya hazırız. Başkan adayı Aksoy'a başarı diliyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: