Yerel Seçimlere Doğru

SİVAS (AA) - MHP Sivas Belediye Başkan adayı Kürşad Ergün, seçim çalışmaları kapsamında Şenyurt Sitesi esnafını ziyaret etti.

MHP Sivas Belediye Başkan adayı Kürşad Ergün, seçim çalışmaları kapsamında Şenyurt Sitesi esnafını ziyaret etti. MHP Sivas İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, esnaflara projelerini anlatan Ergün, 30 mart yerel seçimlerinde destek istedi. Esnafların sorunlarını dinleyen Ergün, park ve bahçe belediyeciliğinin kenti ileriye taşımadığını belirterek, "Demekki Sivas'ın sorunu park-bahçe değil. Bu park ve bahçeyi kimin yaptığı hiç değil. Öyleyse Sivas bu kez denenmişlere değil, genç, dinamik, heyecanlı ve uzman Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarına destek vermelidir. İnşallah halktan aldığımız bu destek ve güçle Sivas'a çağ atlatacağız" ifadesini kullandı. Ziyaretler sırasında Sivas'ın eski belediye başkanlarından Osman Seçilmiş'le de bir süre sohbet eden Ergün, projelerini paylaştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: