Yerel Seçimlere Doğru

ZONGULDAK (AA) – Alaplı Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Nevzat Çimenoğlu, pazarcı esnafını ziyaret etti.

ZONGULDAK – Alaplı Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Nevzat Çimenoğlu, pazarcı esnafını ziyaret etti. Çimenoğlu, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, kapalı pazaryeri esnaflarının sorunlarını dinlediklerini söyledi. İlçe merkezinde 2. pazarı oluşturduklarını ifade eden Çimenoğlu, "Kapalı pazaryeri esnafımızı her hafta ziyaret ederek sorunlarını dinliyoruz. Pazar alanında bir takım eksikler var. Onları gidermek için çalışma başlatacağız. Pazaryerini daha modern bir hale getireceğiz. Kadınlar pazarımıza özelikle köylerden gelen kadınlar büyük ilgi gösteriyorlar. Kendi yetiştirdikleri sebzeleri burada satarak aile bütçelerine katkıda bulunuyorlar" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: