Yerel Seçimlere Doğru

GAZİANTEP (AA) - CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ekici, emekli ve asgari ücretlilerin kullandığı doğalgazın belli bir kısmının bedelinin belediye tarafından karşılanacağını bildirdi.

CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ekici, emekli ve asgari ücretlilerin kullandığı doğalgazın belli bir kısmının bedelinin belediye tarafından karşılanacağını bildirdi. Ekici, Şehitkamil ilçesinde esnafları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. İş başına geldiklerinde önemli projeler hazırladıklarını belirten Ekici, şu anda esnafın belediyenin birçok uygulamasından mağdur olduğunu savundu. Esnaf CHP'yi bir kurtarıcı olarak gördüğünü ifade eden Ekici, yerel iktidara geldiklerinde öncelikli olarak küçük esnafın ayakta kalması için her türlü tedbiri alacaklarını, bürokratik işlemleri kolaylaştıracaklarını belirtti. Belediyelerin yaptığı sosyal yardımların arttırılarak devam edeceğini belirten Ekici, şunları kaydetti: "Kömür ve gıda yardımları başta olmak üzere tüm sosyal yardımlar arttırılarak devam edecek. Ayrıca tüm mahallelerimize doğalgaz getireceğiz ve düşük fiyatta doğal gaz kullanmalarını sağlayacağız. Emekliler ve asgari ücretlilerin kullandığı doğalgazın belli bir miktarının bedelini belediyemiz karşılayacak. İhtiyaç sahibi ailelerdeki kadınlara 'Gazikart' vererek her ay 200 TL katkı sağlayacağız. Bu kartla mahallemizde ki esnafımızdan alışveriş yapılabilecektir. Böylece esnafımızı da desteklemiş olacağız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: