Yerel Seçimlere Doğru

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, seçim çalışmaları kapsamında Kemeraltı Mahallesi'nde esnafı ziyareti yaptı.

KAYSERİ - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, seçim çalışmaları kapsamında Kemeraltı Mahallesi'nde esnafı ziyareti yaptı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, mahalleye bağlı Çifteönü semtinde esnafı ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Büyükkılıç, seçim çalışmalarına devam etti. Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak güler yüzlü ekiplerle gece gündüz çalıştıklarını ifade etti. Büyükkılıç, yürüyüş yolları, yeşil alanları, parkları ve sosyal donatıları ile yaşanabilir alanlar oluşturmayı hedeflediklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: