Yerel Seçimlere Doğru

HATAY (AA)- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dörtyol Belediye Başkan adayı Yaşar Toksoy, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulundu.

HATAY Dörtyol Belediye Başkan adayı Yaşar Toksoy, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulundu. Toksoy, ziyaret kapsamında Numune Evler Mahallesi'ndeki Neşeli sokak sakinleriyle biraraya geldi. Hizmet düsturlarının insan sevgisi olduğunu fade eden Toksoy, "Mezhep, din, dil, ırk, cinsiyet ayrımı gözetmeksizin bütün insanlarımızı seviyoruz. Sizlerle iç içe, gönül gönüle, sevgi ve saygıya dayalı bir birliktelikle yaşıyoruz. Siz bizim başımızın tacısınız bu vesile ile buradaki yaşam şartlarınızı, problemlerinizi ve işsizlik sorununu hangi noktada sıkıntılar yaşadığınızı biliyorum. İnşallah bir proje dahilinde bu sorunlarınızı çözeceğiz" dedi. Başkan adayı Toksoy, hasta ve engelli vatandaşları da ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: