Yerel Seçimlere Doğru

MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fikret Şinasi Kazancıoğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulundu. 

MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fikret Şinasi Kazancıoğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulundu. MHP İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kazancıoğlu, önce Kapalı ve Büyük Çarşı esnafını ziyaret etti. Esnafların sorunlarını dinleyen ve not alan Kazancıoğlu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Kapalı ve Büyük Çarşı'yı gezdik. Adlarında çarşı var ama her geçen gün bu özelliklerini yitirmişler. Esnaf dostlarımız sıkıntı içerisindeler. Mali açıdan ve belediyeden kaynaklanan problemleri var. Pazar günü iş yerlerini açsalar bir dert, açmasalar bir dert. Her anlamda büyük sıkıntı yaşıyorlar. Bize dertlerini anlattılar. Biz de yetkimiz dahilinde yapabileceklerimizi anlattık. Bizi aşan konuların da takipçisi olacağımızı söyledik" diye konuştu. Kazancıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Devlet Su İşleri'ni de ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: