Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Ceyhan Belediye Başkan adayı Alemdar Öztürk, Ceyhan'ı modern ve yaşanılabilir bir şehir yapacakları sözü verdi.

AK Parti Ceyhan Belediye Başkan adayı Alemdar Öztürk, Ceyhan'ı modern ve yaşanılabilir bir şehir yapacakları sözü verdi. Öztürk, patisinin Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'ndeki seçim bürosunun açılışında, hizmet aşığı olduğunu ve Ceyhan'ın değişimi için çaba göstereceklerini söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkeye kazandırdıkları hizmetleri örnek veren Öztürk, şöyle konuştu: "Başbakanımızın ülkemize kazandırdığı sayısız icraatlardan ve başlattığı projelerden hepimiz iftihar ediyoruz. AK kadroların tamamıyla el ele vererek onlarca projemizle, geri bırakılmış Ceyhan'ı değiştirmek ve geliştirmek için yola çıktık. Ceyhanlılar artık hizmet istemektedir. İstihdam alanları istemektedir. Yatırım istemektedir. Ayırımcılığa tabi tutulmadan insanca yaşam istemektedirler. Bu en doğal istekleri şu anki mevcut belediye karşılayamamıştır. Kendi şahsi menfaatleri için karşılamış olsa bile Ceyhanlılar bu hizmetlerden mahrum bırakılmıştır." Ceyhan'ı modern ve yaşanabilir bir kent haline gelmesi için çaba göstereceklerini belirten ve bu konuda vatandaşlardan destek isteyen Öztürk, kentin yükselişine kimsenin engel olamayacağını, millet ve hizmet anlayışıyla göreve hazır olduklarını kaydetti. Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: