Yerel Seçimlere Doğru

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs, idarelerinin devletle vatandaşı buluşturan idare olacağını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs, idarelerinin devletle vatandaşı buluşturan idare olacağını söyledi. Örs, Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Çağlayan beldesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşla sohbet etti. Örs, büyükşehi'e giden yolun beldelerden, köylerden geçtiğini belirtti. Seçimde masa başı anketlerin kazanmayacağını ifade eden Örs, "Bu seçimde milletten uzak olanlar kazanmayacak. Bu seçimde millete kapılarını kapayanlar kazanmayacak. Bu seçimi tuzu kurular kazanmayacak. Üç aya yakındır yollardayız. Biz millet neredeyse orada olacağız dedik ve bugün Çağlayan'dayız" dedi. Örs, bencil olmadıklarını da kaydederek, "Bizim kulağımız duyacak, gözümüz görecek, dilimiz konuşacak. Her şey bizim umurumuzda olacak. Sorumluluk almaksa önüne arkasına bakmadan alacağız. Susmayacağız, görmezden gelmeyeceğiz. Elimizi taşın altına sokacağız. Suya sabuna dokunacağız. Biz, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyenlerden değiliz" diye konuştu. İdarelerinin yoksulun onurunu zedelemeyeceğini söyleyen Örs, "Bizim idaremiz adaletli olacak. Bizim idaremiz devletle vatandaşı buluşturan idare olacak. İş ile aşı birleştireceğiz. Üretici ile pazarı buluşturacağız. Dayanışma ile huzuru sağlayacağız. Küçük ama akıllı dokunuşlarla büyük işlerin başarılabileceğini göstereceğiz. Çok çalışacağız, durmayacağız, yılmayacağız. Israr edeceğiz. Millete inanıyoruz, milletten güç alıyoruz ve milletle kazanacağız" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: