Yerel Seçimlere Doğru

 Bafra Belediye Başkanı, AK Parti Bafra Belediye Başkan adayı Zihni Şahin, seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine devam ediyor.

Bafra Belediye Başkanı, AK Parti Bafra Belediye Başkan adayı Zihni Şahin, seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine devam ediyor. Şahin ve beraberindeki heyet Derbent, Gazibeyli, Şeyhulaş, Çataltepe, Keresteci, Azay, Müstecep, Gökçekent, Gökçesu ve Barış köylerinde vatandaşlarla buluştu. Hayatının halkın içinde geçtiğini söyleyen Şahin, "Bugün de halkımızın arasındayız. Büyükşehir yasası ile bu beraberliğimizin artık hizmet boyutu da olacak. Belde ve köylerimizle ilgili öncelikli hedefimiz içme suyu, yol ve ulaşım problemlerini sona erdirmektir. Şehirde olan hizmetleri de belde ve köylerimize taşımaktır. Bu hizmetleri yapabilecek güce sahibiz. Büyükşehir yasasından belde, köyleri ve ilçe merkezimiz ile en karlı Bafra’mız çıkacaktır. Toplumumuzun tüm kesimlerini kucaklıyoruz. Sadece hizmet etmeyi düşünüyoruz. Aklımızda sadece Bafra var" dedi. Beş yılda 33 proje ve hizmeti insanlarla buluşturduklarını ifade eden Şahin, "Önümüzdeki beş yılda da İnşallah 40 proje ve hizmeti hayata geçireceğiz. Bafra’nın yüz yıllık hayali olan, vizyonunu değiştirecek, insanlarımızın da sosyal hayat standartlarını yükseltecek Kızılırmak Sedde Projesi çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Bafra’nın yarınları daha güzel olacak. Halkımız bunu biliyor ve görüyor" diye konuştu. Şahin, ziyaret ettiği köylerde çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: