Yerel Seçimlere Doğru

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, seçim çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, seçim çalışmaları kapsamında, Türkiye Tekstil, Örme ve Giyim Sanayi İşçileri Sendikası Malatya Şubesini, Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı'nı ve Kışla Caddesi esnafını ziyaret etti. Ziyaretler sırasında konuşan Çakır, büyükşehir sürecinde sivil toplum kuruluşları, dernek, vakıf ve sendikalardan daha çok istifade etmek istediklerini belirtti. Malatya'yı yeniden kurulacak olan bir şehir olarak düşünmeleri gerektiğini kaydeden Çakır, "Gelişme yönleri ve aksaklıklar belirlenerek daha sağlıklı bir şehirleşme adına planlamanın şimdiden ortaya konması gerekiyor. Bununla ilgili detaylı çalışmalar yaparken diğer yandan da bir senedir büyükşehirin Malatyamızda yapılanmasıyla ilgili çalışmalarımızı yaptık. Şu anda da saha taramalarımızı yapıyoruz" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: