Yerel Seçimlere Doğru

MHP'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fikret Şinasi Kazancıoğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında Galericiler Sitesi esnafını ziyaret etti.

MHP'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fikret Şinasi Kazancıoğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında Galericiler Sitesi esnafını ziyaret etti. MHP İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, esnafla bir araya gelen Kazancıoğlu, yerel seçimde destek istedi. Kazancıoğlu, Malatya'nın yercaltı ve yer üstü kaynakları için ciddi projeleri olduğunu kaydetti. Açıklayacakları projelerin hiçbirinin uçuk projeler olmadığını ifade eden Kazancıoğlu, "Malatya, güneş enerjisi noktasında çok önemli bir coğrafi konumda bulunuyor. Türkiye'de güneş enerjisi konusunda Malatya ikinci sırada yer alıyor. Buraya rahatlıkla yerli ve yabancı güneş enerjisi yatırımcılarını çekeceğiz. Güneş panelleri üretmeyi hedefliyoruz. Sanayi ve kamu iş birliğiyle güneş panelleri üretip, Türkiye ve Ortadoğu'ya pazarlamayı düşünüyoruz" ifadesini kullandı. Hekimhan ilçesinin de demir-çelik anlamında Türkiye'nin en önemli rezervine sahip olduğunu vurgulayan Kazancıoğlu, bu rezervin iyi değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: