Yerel Seçimlere Doğru

RİZE (AA) - AK Parti Rize Belediye Başkan adayı Reşat Kasap, Rize'deki sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yapacaklarını belirtti.

AK Parti Rize Belediye Başkan adayı Reşat Kasap, Rize'deki sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yapacaklarını belirtti. Kasap, yaptığı yazılı açıklamada, fiziki altyapı çalışmalarının bir kısmının projelendirilmeden belediyenin kurumsal yapısı ile yapılacağını ifade etti. Trafik sorunu, Güney Çevre Yolu ve kentsel dönüşüm projeleri gibi büyük çalışmaları sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile istişare yaparak uygulamaya koyacaklarını belirten Kasap, şöyle devam etti: "Özellikle trafik konusu projelendirilmesi gereken şehirleşme ve kentleşmeyle ilgili bir konudur. Bana göre Rize'nin en büyük problemidir. Şu anda projelendirilmiş ve yapımına devam edilmekte olan Güney Çevre Yolu çalışması var. Güney Çevre Yolu şehri genişletecek bir yapıya sahip. Şehir genişledikçe ortaya çıkacak yeni mekanlar, yeni çalışmalar için fırsat yaratacak. Böylece ulaşım planlanabilir bir yapıya kavuşacak. Bu manada Ankara'daki tecrübelerimden de faydalanarak modern kentleşme ile ulaşım problemini de çözüme kavuşturacağız." Kurumlar arasında koordineli çalışarak Rize'nin bütün problemlerine yönelik altyapı çalışmalarına çözüm getirmeyi amaçladıklarını vurgulayan Kasap, şunları kaydetti: "Rize'de şehircilik, kentleşme ve diğer pek çok projenin yanında genel anlamda dolaylı istihdam yaratacak projeler üretmek istiyoruz. Gençlerin birlikteliğini oluşturacak kültürel faaliyetler, sportif veya AB projeleri gibi projelerle bu manada çalışmalarımız olacak. Rize'de ki sivil toplum kuruluşları ile birlikte ortak çalışmalar yapacağız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: