Yerel Seçimlere Doğru

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan adayı Nazım Özcan, bütünleştirici ve ortak bir yol çizerek belediye hizmetini yönetmeyi amaçladıklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan adayı Nazım Özcan, bütünleştirici ve ortak bir yol çizerek belediye hizmetini yönetmeyi amaçladıklarını söyledi. Özcan, Mahalli İdareler Seçimleri öncesi kentte esnaf ve vatandaşla bir araya gelerek sorun ve isteklerini dinledi. Bütünleştirici ve ortak bir yol çizerek belediye hizmetini yönetmeyi amaçladıklarını belirten Özcan, "Ortahisar ilçesi nereleri kapsıyor, hala bilmeyen değerli vatandaşlarımız var. Ortahisar ismi bence yanlış. İnsanların daha rahat anlayabileceği bir isim olmalıydı. Bizler şimdi kendimizi tanıtmanın yanında, Ortahisar'ın sınırlarının nereler olduğunu anlatıyoruz" dedi. Özcan, Ortahisar ilçesi için acil olarak su ve kanalizasyon sisteminin de değişmesi gerektiğini ifade ederek, şunları kaydetti: "Yeşil Trabzon'un, yeşil sıfatı artık gerçek anlamda azalmaya başladı ve bu düşündürücü bir durum. Merkez ilçenin ilk ve acil olarak çözülmesi gereken sorunları olan su ve kanalizasyon hattının değişmesi gerekiyor. Bu acil çözülmesi gereken bir durumdur. Su kaybını önlemek istiyorsak altyapının derhal ele alınması gerekmektedir." Özcan, belediye başkanlığına seçildikleri takdirde kapılarının herkese açık olacağını da sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: