Yerel Seçimlere Doğru

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, "Biz ne diyorsak yaparız, yapamayacağımız sözü de vermeyiz.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, "Biz ne diyorsak yaparız, yapamayacağımız sözü de vermeyiz. Bizim derdimiz sizlerin kazanmasıdır, Kumluca'nın kazanmasıdır" dedi. Türel, Kumluca'da Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Çetinkaya'nın seçim bürosu açılış töreninde yaptığı konuşmada, AK Parti olarak milletle hareket ettiklerini, tek dertlerinin millete ve ülkeye hizmet etmek olduğunu söyledi. "Bizim için seçim, oy atmadan önce gelip yalan vaatlerde bulunmak değildir" diyen Türel, şöyle konuştu: "Biz deyip yalan vaatler sunmadık, sunmayız. Biz ne diyorsak yaparız, yapamayacağımız sözü de vermeyiz. Bizim derdimiz sizlerin kazanmasıdır, Kumluca'nın kazanmasıdır. İşte biz bunun için çalışıyoruz. Biz sadece Kumluca'yı, Kumluca'nın köylerini seçimden seçime hatırlayanlardan olmadık." Millete karşı irade koyanlara en güzel dersin sandıkta milletin vereceğini ifade eden Türel, kendilerinin AK Parti olarak önce Allah'a sonra millete güvendiklerini belirtti. Türel, "Şimdi biz bu seçimlerde bir tek derdimiz var, Kumluca'nın sorunlarını en iyi şekilde çözmek. Buralara en iyi nasıl daha hizmet getiririz onun için gayret ediyoruz" diye konuştu. AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Antalya'nın hizmetle geçecek beş yılının heba edilmemesini istedi. Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Çetinkaya da, 2019 yılında Kumluca'nın dünyanın standartları en yüksek şehirleri arasında yer almasını sağlamayı amaçladıklarını kaydetti. Açılışta AK Parti Kumluca Belediye Meclisi üyeleri de halka tanıtıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: