Yerel Seçimlere Doğru

 Manavgat Belediye Başkanı ve CHP Adayı Şükrü Sözen, yerel seçim çalışmaları kapsamında kentteki kamu kurumlarını ziyaret etti.

Manavgat Belediye Başkanı ve CHP Adayı Şükrü Sözen, yerel seçim çalışmaları kapsamında kentteki kamu kurumlarını ziyaret etti. Başkan Sözen'e CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti. Sözen, kurum ziyaretlerine Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ile başladı. Bulgurlu, Başkan Sözen ve belediye meclis üyesi adaylarını makamında ağırladı. Sözen, yerel seçimlerin kentte sulh içinde geçmesini dilediklerini belirterek, bu noktada kaymakamlık makamına büyük iş düştüğünü söyledi. Sözen, belediye meclis üyesi adaylarını Kaymakam Bulgurlu'ya tanıttı. Kaymakam Emir Osman Bulgurlu da aynı dilekleri taşıdıklarını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bulgurlu, Sözen ve ekibine yerel seçim çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Sözen ve belediye meclis üyesi adayları, kaymakamlık binasındaki çalışanları ile ardından PTT çalışanlarını yerlerinde ziyaret etti. Başkan Şükrü Sözen ve belediye meclis üyesi adaylarının sonraki durağı ise Manavgat Devlet Hastanesi oldu. Başhekim Mehmet Kuru’yu makamında ziyaret eden Sözen, hastane çalışanları ve hastaları ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: