Yerel Seçimlere Doğru

 Saadet Partisi Çarşamba İlçe Teşkilatı, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler dolayısıyla aday tanıtım toplantısı düzenledi.

Saadet Partisi Çarşamba İlçe Teşkilatı, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler dolayısıyla aday tanıtım toplantısı düzenledi. Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda yapılan toplantıya, İl Başkanı Hasan Bayram Var, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Vural, Yakakent Belediye Başkan adayı Mehmet Arslan, İlkadım Belediye Başkan adayı Mustafa Sapan, Çarşamba Belediye Başkan adayı İdris Çakır ve partililer katıldı. Var, burada yaptığı konuşmada, Çarşamba Belediye Başkan adayı İdris Çakır'ın zor bir görevinin olduğunu belirterek, "Teşkilatımız ile inşallah bu zorlukların üstesinden hep birlikte geleceğiz" dedi. Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Vural ise halkın geleceğe 'milli görüş' ile yürüyeceğini söyledi. Program belediye meclis üyelerinin tanıtılmasının ardından sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: