Yerel Seçimlere Doğru

 AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve beraberindekiler, yerel seçim çalışmaları kapsamında Akçadağ ilçesine bağlı Bölüklü köyünü ziyaret etti.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve beraberindekiler, yerel seçim çalışmaları kapsamında Akçadağ ilçesine bağlı Bölüklü köyünü ziyaret etti. AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, milletvekili Şahin ile Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci ve Akçadağ Belediye Başkan adayı Ali Kazgan, Bölüklü köyünde coşkuyla karşılandı. Vatandaşlarla yemek yiyen Şahin, burada yaptığı konuşmada, millete hizmet etmek için yola çıktıklarını, bugüne kadar yaptıklarıyla da Türkiye'nin ve Malatya'nın ileri seviyelere ulaştığını belirtti. Çakır ise özellikle bu sene çok ciddi bir kuraklık yaşandığına dikkati çekerek, Malatya'nın suyuyla ilgili master planı hazırlayacaklarını kaydetti. Yol ve ulaşımla ilgili planlar da hazırlayacaklarını aktaran Çakır, "Yol da büyük önem taşıyor çünkü yol medeniyet demektir. İnsanların ulaşımı sağlanırsa, birçok hizmete ulaşmasını da sağlamış olursunuz. Bu noktada her zaman ulaşıma ihtiyaç vardır. Bu bölgelerde yeni hatlar açacağız. Toplu taşımayla ilgili çalışmalarımız olacak. Bununla ilgili planlarımızı yapacağız" ifadesini kullandı. Tüfenkci de 30 Mart'ın, kirli senaryolarla milli iradeyi gasbetmek isteyenlere karşı, milletin cevap verme günü olduğuna dikkat çekti. AK Parti'nin Akçadağ Belediye Başkan adayı Kazgan ise içme suyu ihtiyacı olan Bölüklü köyünü suya kavuşturacaklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: