Yerel Seçimlere Doğru

DENİZLİ (AA) - Sanatçı Volkan Konak'ın akrabası Birol Konak, Denizli'nin Bozkurt ilçesinde AK Parti'den belediye başkan adayı oldu.

Sanatçı Volkan Konak'ın akrabası Birol Konak, Denizli'nin Bozkurt ilçesinde AK Parti'den belediye başkan adayı oldu. Seslendirdiği Karadeniz türküleri ile ün yapan ve "Kuzeyin Oğlu" olarak bilinen sanatçı Volkan Konak'ın babasının amcasının oğlu Birol Konak, Bozkurt ilçesinde AK Parti'den belediye başkan adayı oldu. Bozkurt ilçesinde daha önce aday gösterilen İnceler beldesinin belediye başkanı Ali Kavsara'nın sağlık nedeni ile adaylıktan çekilmesi üzerine Birol Konak, Bozkurt ilçesinde aday gösterildi. Seçim çalışmalarını sürdüren Konak, 18 yıldır Bozkurt'ta yaşadığını ve ilçeye hizmet ettiğini belirterek, Bozkurtlu olmamasının seçimlerde kendisi için dezavantaj oluşturmayacağını ifade etti. Volkan Konak'ın zaman zaman Denizli'ye geldiğini dile getiren Konak, "Bozkurt halkının teveccühüyle seçildiğim İl Genel Meclisi üyeliğinden sonra Bozkurt'a belediye başkanı olarak da hizmet etmeye çalışacağım" dedi. AK Parti'den 2009 yerel seçimlerinde İl Genel Meclisi üyeliğine seçilen Konak, Bozkurtspor Kulübü Başkanlığının yanı sıra Bozkurt Öğrencilerine ve Eğitimine Yardım Derneği başkanlığı yapıyor. Evli ve 3 çocuk babası olan Konak, Bozkurtlu öğrencilere burs veriyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: