Yerel Seçimlere Doğru

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Nazım Özcan, "Karşılaştığımız her sorunu çözme yeteneğine, becerisine ve teknik altyapısına sahip bir kadro kurduk"

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Nazım Özcan, "Karşılaştığımız her sorunu çözme yeteneğine, becerisine ve teknik altyapısına sahip bir kadro kurduk" dedi. Özcan, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Bengisu, Karlık, Kireçhane ve Tozköy’ü ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Sorunların tespiti noktasında ziyaretlerin önemli olduğuna değinen Özcan, "Karşılaştığımız her sorunu çözme yeteneğine, becerisine ve teknik altyapısına sahip bir kadro kurduk. Seçilip geldiğimiz günden itibaren en fazla 2 yıl içerisinde kanalizasyon ve su sorununuz çözülecektir. Sizlere temiz ve kullanılabilir su sağlayacağız. Suyu olmayan tüm mahallelere sözümüz budur" diye konuştu. Belediye başkanı seçilmesi halinde bazı öncelikleri olacağına işaret eden Özcan, "Bizim iki vazgeçilmez özelliğimiz var. Biri ekmek, diğeri de namus. Geçmiş siyasi yaşamımızda da kimsenin ekmeği ile oynamadık, bundan sonra da oynamayacağız. Bu benim sözümdür" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: