Yerel Seçimlere Doğru

GİRESUN (AA) - MHP Giresun Belediye Başkan adayı Orhan Erzurum, Nizamiye Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti, kendileri ile sohbet etti. 

GİRESUN - MHP Giresun Belediye Başkan adayı Orhan Erzurum, Nizamiye Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti, kendileri ile sohbet etti. Erzurum, yaptığı açıklamada, seçim çalışmaları kapsamında Giresun'da yaşayan herkese ulaşmaya çalıştıklarını söyledi. Giresun'a hizmet etmek için hazır olduğunu kaydeden Erzurum,"Giresun, Türkiye genelinde sürekli göç veren illerin başında geliyor. Bunun nedenlerinden birisi de Giresun'un yerelde yeterince hizmet alamaması. Biz bu durumu değiştirmeye talibiz. 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerini kazanarak, kentimize ve insanımıza hizmet edeceğiz" dedi. "Bizim bugüne kadar hiçbir şekilde siyasi kaygımız olmadı ve olmayacak da" diyen Erzurum, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz bu memleketin insanına 24 saat hizmet etmek için bu mübarek yola çıktık. Bizim için en büyük ödül ise bu memleketin insanının bizlere 'Allah razı olsun' demesidir. Bizim hedefimizde bu memleketin insanının hak ettiği hizmeti alması vardır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: