Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Alaaddin Yılmaz, "Yeni sanayi sitesi projesi hayata geçtiğinde, hem şehir hem de sanayici kazanacak" dedi.

AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Alaaddin Yılmaz, "Yeni sanayi sitesi projesi hayata geçtiğinde, hem şehir hem de sanayici kazanacak" dedi. Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sanayi sitesinin yerinin değişmesini sağlayacak projede, esnafın mağdur edilmeyeceğini belirtti. Projeyi TOKİ işbirliğinde yaptıklarını ifade eden Yılmaz, şunları söyledi: "Planlama yapılırken esnafın fikirleri alınacak. Bolu’nun gerçekleri ve ihtiyaçları dikkate alınacak. TOKİ böyle bir anlaşmayı başka bir il de yapmamıştır. TOKİ, normalde sanayi dükkanı olduğu için ilk etapta bedelin yüzde 10'nunu peşin alıyor. Biz bunu da taksitlendirdik. Maliyetin düşmesi için alt yapının tamamını belediye olarak üstlendik. Esnafımız, modern dükkanını parasını kira öder gibi 10 yılda ödeyecek. Bu onlar için çok önemli. Geride bıraktıkları mülklerini de kat karşılığı verecekleri için ondan da kar edecekler." Projesi sayesinde şehrin göbeğindeki kirlilik alanının ortadan kalkacağını savunan YIlmaz, "Biz şehri modernleştiriyoruz. Ayrıca Köroğlu ve Aşağı Soku mahallelerinin modernleşmesini de tetikleyecek. Bolu'nun dünya kenti olması için sanayinin mevcut yerinden çıkıp yeni yerine taşınması gerekiyor. Yeni sanayi sitesi projesi hayata geçtiğinde, hem şehir hem de sanayici kazanacak" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: