Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından seçim gününe kadar yapılacak çalışmaların belirlemesi amacıyla toplantı düzenlendi.

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından seçim gününe kadar yapılacak çalışmaların belirlemesi amacıyla toplantı düzenlendi. AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Seçim Kurulu Koordinasyon Merkezi Başkanı Halil İbrahim Kaya başkanlığında parti binasında gerçekleştirilen toplantıda, 30 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için yapılacak çalışmalar ele alındı. Toplantıda konuşan SKM Başkanı Kaya, seçimlere az bir süre kaldığını belirterek, AK Parti Çorum İl Teşkilatı'nın yoğun bir çalışma temposu içerisinde olacağını söyledi. İl genelinde yapılan programlar kapsamında İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan başkanlığında Kargı, Ortaköy, Boğazkale, Alaca ilçelerine ziyarette bulunulduğunu ifade eden Kaya, diğer ilçelere de ziyaretler yapılacağını kaydetti. Seçim gününe kadar yapılacak çalışmaların belirlediğini anlatan Kaya, "Kent merkeziyle beraber tüm ilçelerimizde kapsamlı programlar yapılacak. Yerel seçimlerde AK Parti'nin, ak belediyeciliğin çalışmalarını ve projelerini tüm vatandaşlarımıza anlatacağız" diye konuştu. Toplantıya İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, İl Başkan Yardımcıları, İl Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve İl Genel Meclis Üyesi adayları katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: