Yerel Seçimlere Doğru

SAKARYA (AA) – AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, Kazımpaşa Mahallesi'nin doğalgaz hizmetine kavuşacağını söyledi. 

SAKARYA – AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, Kazımpaşa Mahallesi'nin doğalgaz hizmetine kavuşacağını söyledi. Serdivan Kazımpaşa Mahallesi'nde seçim irtibat bürosu açılışında konuşan Toçoğlu, Sakarya'nın gelişimi için önemli çalışmalar hazırladıklarını belirtti. Toçoğlu, halka hizmet etmenin kendileri için büyük bir görev olduğunu vurgulayarak, "Tüm mesaimizi sizlere hizmet etmek için harcadık. Hamdolsun önemli hizmetleri hayata geçirdik. Vatandaşa hizmet üretmek, AK Parti kadrolarının işidir. Kazımpaşa önemli bir değişim gösterdi. İnşallah Kazımpaşa da doğalgaza kavuşacak" dedi. Vatandaşlara verdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerini kaydeden Toçoğlu, "Vatandaştan aldığımız güvenle daha yaşanabilir şehirler oluşturmayı hedefliyoruz. İnşallah bu destek önümüzdeki dönemde de devam edecek. İnanıyorum ki hemşehrilerimiz 30 Mart'ta da milli iradeye sahip çıkacak" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: