Yerel Seçimlere Doğru

RİZE (AA) - AK Parti Rize Belediye Başkan adayı Reşat Kasap, "Rize ölçeğinde yapılması gerekenleri, Rize'nin ihtiyaçları doğrultusunda projelerimizi hazırlayarak duyuracağız" dedi.

RİZE - AK Parti Rize Belediye Başkan adayı Reşat Kasap, "Rize ölçeğinde yapılması gerekenleri, Rize'nin ihtiyaçları doğrultusunda projelerimizi hazırlayarak duyuracağız" dedi. Kasap, yaptığı açıklamada, halkın sorunlarını yerinde inceleyerek tespit etme konusunda ayak basmadık yer bırakmamaya çalıştıklarını belirtti. Rize'ye hizmet için geldiklerini ifade eden Kasap, şunları kaydetti: "Rize'ye geldikten sonra bütün kamu, kurum ve kuruluşlarını, sivil toplum örgütlerini, mahalleleri ve esnafı ziyaret ediyoruz. Bugün ise Valilik binasını ziyaret ettik ve buradaki çalışanlarla tanıştık. Buradaki çalışanlarımızın da görüşlerini ve önerileri alıyoruz. Seçim sonuna kadar yoğun tempoyla güzel bir ekiple çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde Rize ile ilgili resmi projelerimizi açıklayacağız ve 30 Mart gününe kadar çalışmalarımıza yoğun bir şekil devam edeceğiz." Kasap, Rize için hazırladıkları projelerini yakın zamanda açıklayacaklarını belirterek, şöyle devam etti: "Masa başı, ezberden proje hazırlama noktasında bir davranış sergilemek istemiyoruz. Çünkü AK Parti 10 yıldır iktidarda olan bir parti. Gerçekçi hareketleri, Rize ölçeğinde yapılması gerekenleri, Rize'nin ihtiyaçları doğrultusunda projelerimizi hazırlayarak duyuracağız. Rize'nin ihtiyaç duyduğu projeleri tespit ettik. Diğer taraftan da yerel faaliyetleri ve ihtiyaçları da yerinde tespit ederek yapacak olduğumuz çalışmaları da revize etme şansını buluyoruz. Ona göre de resmi projelerimizi yakın zamanda vatandaşlarımıza duyuracağız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: