Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal, "AK kadrolar Seydişehir’e hak ettiği mega projeleri kazandıracak" dedi.

AK Parti Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal, "AK kadrolar Seydişehir’e hak ettiği mega projeleri kazandıracak" dedi. AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı, bir lokantada düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında, Belediye Meclisi üyelerini tanıttı. İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Seydişehir'de yarışacak AK Parti kadrolarının başarılı, bilgili, deneyimli ve çalışkan insanları bünyesinde barındırdığını belirtti. Bu ekibin, birçok meslek grubundan insanı bünyesinde barındırdığını ifade eden Atalay, "Bu ekip, Seydişehir’imizi temsil ediyor. Bu ekip ilçemize hizmet için görev bekliyor. Halkımızdan yetki almak için cansiparane çalışacağız. Milletimize hayırlı olsun” dedi. AK Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal ise Türkiye'nin 2023 vizyonunda Seydişehir'in de hak ettiği yeri alacağını belirterek, "AK kadrolar Seydişehir’e hak ettiği mega projeleri kazandıracak. Biz Seydişehir’i bütün şehirler arasına almak için çalışacağız. Hizmete giden yolu güllerle donatıp Seydişehir’i bir cazibe merkezi yapacağız. Hep birlikte sahaya inerek bize yakışır sonuç almalıyız. Bizlere büyük görev düşüyor” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: