Yerel Seçimlere Doğru

 Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal, Soğuksu ve Kazım Karabekir mahallelerindeki esnaflarla buluştu. 

Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal, Soğuksu ve Kazım Karabekir mahallelerindeki esnaflarla buluştu. Muratpaşa’da yüzde 60 oy hedefiyle yola çıktıklarını belirten Uysal, eşit hizmet dağılımının olacağı, ilkeli ve şeffaf belediyeciliği hayata geçirmek istediklerini söyledi. Uysal, Muratpaşa’nın hizmette arka planda kalmış noktalara öncelikli hizmet götürmeyi amaçladıklarını dile getirdi. Uysal, esnaf ziyaretinin ardından Antalya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'nda yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Oda başkanlarıyla işbirliği halinde çalışacaklarını belirten Uysal, "Hedefimiz, bürokrasiyi azaltarak görüş alış-verişlerinin süreceği bir ortam oluşturmak" dedi. Muratpaşa yönetiminde güç birliğinin sürekli kılınacağına dikkat çeken Uysal, meslek odalarının önemli bir oto kontrol gücü taşıdığına inandıklarını bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: