Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti'nin yeniden aday gösterdiği Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, esnafın emeği, bilgisi ve ustalığıyla Trabzon'un bel kemiği olduğunu ifade etti.

AK Parti'nin yeniden aday gösterdiği Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, esnafın emeği, bilgisi ve ustalığıyla Trabzon'un bel kemiği olduğunu ifade etti. Gümrükçüoğlu, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Kemeraltı çarşısında esnaf ve vatandaşla bir araya gelerek sorun ve istekleri dinledi. Esnaf ve vatandaşla bir süre sohbet eden Gümrükçüoğlu, burada yaptığı konuşmada, Trabzon'un tarihinde esnaflık kültürü olduğunu belirtti. Trabzon esnafı ile sürekli iç içe olduklarını söyleyen Gümrükçüoğlu, "Ülke olarak başımız her sıkıştığında esnaflarımızın yanına gideriz. Esnaflığın köklü bir geçmişi vardır. Toplumdaki yerleri çok özeldir. Esnafımız emeği, bilgisi ve ustalığıyla bu şehrin bel kemiğidir" dedi. Gümrükçüoğlu, Trabzon'da esnafa sahip çıkılması gerektiğini de vurgulayarak, şunları kaydetti: "Bizler de diğer şehirlere örnek olacak şekilde esnafımıza destek veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Bizim belediyecilik anlayışımızda 'Ben yaptım oldu' mantığı yoktur. Yaptığımız her işte vatandaşın, esnafın yararını gözettik. Bu anlayışımız yeni dönemde aynı şekilde devam edecek. Sizleri sevip sayıyoruz. Biz sizin hizmetkarınızız. Büyükşehirle birlikte her şey daha iyi olacak. Birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon'umuzu geleceğe taşıyacağız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: