Yerel Seçimlere Doğru

EDİRNE (AA) - Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan adayı Sinan Tekin, yerel seçimler kapsamında ev ziyaretlerinde bulundu.

Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan adayı Sinan Tekin, yerel seçimler kapsamında ev ziyaretlerinde bulundu. Tekin, bir vatandaşın evini ziyaretinde yaptığı konuşmada, ekonomik nedenlerle evlenmekte güçlük çeken vatandaşlara çeyiz yardımında bulunacaklarını söyledi. Çocuklar için Çocuk Sanat Merkezi kuracaklarını anlatan Tekin, "Diğer bir proje ise eğitim ve rehabilitasyon merkezi kurmaktır. Bu merkezde özel eğitim ihtiyacı olan bireylerin, toplum içinde başkaları ile iletişim kurmalarını, çevrelerine uyum sağlayabilen üretici birer vatandaş olarak yetişmelerini sağlayacağız. Mahallelerimizde yeşil alanlar oluşturarak çocukların ve ev hanımlarının iyi vakit geçirmelerini sağlayacağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: