Yerel Seçimlere Doğru

CHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Mehmet Yıldırım, "Vatandaşlarımızı banka kredisiyle uğraştırmadan ev sahibi yapacağız" dedi.

CHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Mehmet Yıldırım, "Vatandaşlarımızı banka kredisiyle uğraştırmadan ev sahibi yapacağız" dedi. Seçim çalışmaları kapsamında bir fabrikayı ziyaret eden Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, sosyal belediyeciliğin sadece kaldırım, asfalt ve imar işlerini yapmakla olmayacağını, insan odaklı hizmetlerle gerçekleşebileceğini belirtti. Kastamonu'nun gecekondusu olmayan tek il olduğunu ifade eden Yıldırım, şunları kaydetti: "Kirada oturan vatandaşlarımızın ne şartlarda para kazandığını ve ne gibi fedakarlıkla yaşadıklarını araştırmıyoruz. Bizim bu projemiz, vatandaşa hak ettiği yaşamı kazandırma projesidir. Kastamonu'da özellikle son dönemlerde çok fazla konut yapılıyor. Maddi durumu iyi olan ya da belli bir miktarın üzerinde maaş alan vatandaşlarımız banka kredisi de kullanarak ev sahibi oluyor. Fakat özellikle bu durumdan asgari ücretle çalışan vatandaşlarımız, yan geliri de yok ise mahrum kalıyor. Yaşanan bu adaletsiz durumu ortadan kaldırmamız gerekiyor. Vatandaşlarımızı banka kredisiyle uğraştırmadan ev sahibi yapacağız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: