Yerel Seçimlere Doğru

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıkamış Belediye Başkan adayı Sinan Karabağ, yerel seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret etti. 

Milliyetçi Hareket Partisi Sarıkamış Belediye Başkan adayı Sinan Karabağ, yerel seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret etti. Karabağ, ilçe başkanı Zülküf Koçak ve parti üyeleriyle ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek, karanfil dağıttı. Karabağ, yaptığı açıklamada, halkın taleplerine göre yeni projeler üreterek seçimlere hazırlandıklarını söyledi. Esnafın sorunlarını bildiğini ve hepsine çözüm getirmek istediklerini belirten Karabağ, "Uzun süredir Sarıkamış'ta serbest muhasebeci mali müşavir olarak hizmet veriyorum. Sarıkamış'ı her açıdan tanıyorum ve sorunlarını biliyorum. Esnafımızın da sorunlarına hakimiz ve bu sorunlara çözüm bulmak amacıyla çıktığımız bu yolda esnaflarımızdan büyük destek bekliyoruz. Sarıkamış'ı hak ettiği yere getirmek istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: