Yerel Seçimlere Doğru

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Belediye Başkan adayı Sami Aydın, Huzur ve Pulur mahallelerinde seçim bürolarının açılışına katıldı.

AK Parti Sivas Belediye Başkan adayı Sami Aydın, Huzur ve Pulur mahallelerinde seçim bürolarının açılışına katıldı. Aydın, Huzur Mahallesi'ndeki seçim bürosu açılışında vatandaşlara projelerini anlattı. Yerel seçimlerde kendisine destek isteyen Aydın, yapmayı planladığı çalışmalardan da bahsederek, "İnşallah sizler için sosyal konut projemiz olacak. Sizleri 100 lira ya da 120 lira gibi cüzi miktarlarla ev sahibi yapacağız. Sizlerin ve çocuklarınızın Sivas'ta mutlu yaşamasını sağlamak için elimizden gelenin fazlasını yapmak zorundayız" ifadesini kullandı. Aydın, Pulur Mahallesi'nde yaptığı konuşmada ise yerel seçimlerin önemine değinerek, kentin gelişmesi için iyi bir karar verilmesi gerektiğini belirtti. Kentteki özel bir kız öğrenci yurdunu da ziyaret eden Aydın, burada öğrencilerin sorun ve sıkıntılarını dinledi. Daha sonra Aydın, Keresteciler Sitesi ve Celal Bayar Caddesi esnaflarını ziyaret ederek destek istedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: