Yerel Seçimlere Doğru

SAKARYA (AA) – Erenler Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Cavit Öztürk, ”Belediyemizi uluslararası standartlarda 50 proje ile şahlandıracağız” dedi.

SAKARYA – Erenler Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Cavit Öztürk, ”Belediyemizi uluslararası standartlarda 50 proje ile şahlandıracağız” dedi. Partisinin Küçükesence Mahallesi'ndeki seçim irtibat bürosunun açılışında konuşan Öztürk, gerçekleştirecekleri projeleri tanıtmak için halkın huzuruna çıktıklarını belirterek, ”Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” ifadesini kullandı. Erenler Belediyesinin 2 bin 500 nüfuslu belde belediyesi olarak kurulduğunu anımsatan Öztürk, ”O günlerden bu günlere Erenlerimizin nüfusu 80 bine dayandı” şeklinde konuştu. Öztürk, 50. yıla 50 proje hazırladıklarını kaydederek, her yıl ortalama 10 projeyi faaliyete geçireceklerini söyledi. Seçim çalışmalarını ilkeli sürdürmeye özen gösterdiklerine dikkati çeken Öztürk, "Bize iftira ve yalanlar ile sataşanlara da cevabımızı en sert şekilde belgelerle veririz” dedi. Öztürk, “Biz başkalarının ne yaptığı ve ne söylediğiyle değil, kendi yaptıklarımız ve yapacaklarımızla sizlerin karşısındayız. Sizlerle bizlerin arasını yalanlar, iftiralarla açmak isteyenlere en güzel cevabı sandıkta vereceğinize inanıyorum. Bu, bizim üçüncü seçim dönemimiz. Bu zamana kadar 'çamur at, izi kalsın' mantığı ile seçim çalışması yürütmedik” ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: