Yerel Seçimlere Doğru

Seçim çalışmalarına devam eden Havza Belediye Başkanı ve AK Parti Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz, esnaf ziyaretinde bulundu.

Seçim çalışmalarına devam eden Havza Belediye Başkanı ve AK Parti Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz, esnaf ziyaretinde bulundu. 23. dönem milletvekili Fatih Öztürk'ün de katıldığı seçim çalışmalarında, Havza Belediye Başkanı ve AK Parti Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz, Havza Buğday Pazarı ve Havza 25 Mayıs Küçük Sanayi Sitesini ziyaret etti. Öztürk, ziyaretleri sırasında sanayi esnafı ile sohbet ederek Havza Belediye Başkanı ve AK Parti Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz için istedi. Öztürk, Havza'nın çevrede örnek gösterillir bir hızla geliştiğini belirterek, "Sayın Başkanım Samsun'un ilçeleri içersinde başarıları ile her zaman adından söz ettirerek örnek teşkil etmekte. Bu başarıya, hizmetin devamı için sizlerin de başkanımıza büyük destek vermeniz gerekiyor" dedi. Havza 25 Mayıs Küçük Sanayi Sitesi ziyaretinde, Havza Madeni İşler Başkanı Fahri Çiftçi ve sanayi esnafı, sanayi sitelerinin kavşak sorununun çözülmesini istedi. Ak Parti Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz, sorunu bildiklerini ve giderilmesi için gerekenin yapıldığını belirterek, "Sanayi sitelerimizin sıkıntılarını biliyoruz. Sitelerimizin iç yolları için doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasını beklemekteyiz. Doğalgaz çalışmaları tamamlandığında bu sorunu da çözeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: