Yerel Seçimlere Doğru

İskenderun Türkmen Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Diler ve ekibi, düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı.

İskenderun Türkmen Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Diler ve ekibi, düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı. Dernekte düzenlenen törende AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yaran, AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ve partililer hazır bulundu. Dernek başkanı Ali Diler, törendeki konuşmasında, geçmiş yıllardan bu yana ilkelerinin İskenderun insanına hizmet etmek olduğunu, uyum içerisinde sevgi ve şef dayalı bir yaşam tarzı sürdürmek istediklerini söyledi. İskenderun'da eşit şartlarda kendilerinin de temsil edilmesi gerektiğinin altını çizen Diler, şöyle devam etti: "Biz nasıl diğer toplumdaki kardeşlerimizle kol kola, sevgiyle, muhabbet yaşamışsak, bizim içimizden birisi olan başkan adayımız Seyfi Dingil'in de aynı bizim genlerimizi taşıdığından dolayı bütün İskenderun'u kucaklayabilecek bir aday olduğunu inanıyoruz. Bu itibarla Türkmen köyleri olarak Seyfi Dingil'e destek vereceğiz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: