Yerel Seçimlere Doğru

 MHP Amasya İl Başkanı Hüseyin Kanbolat, "Hemşehrilerimizin bize gösterdiği ilgi alaka 30 Mart'ta ulaşacağımız zafere olan inancımızı kuvvetlendirmiştir" dedi.

MHP Amasya İl Başkanı Hüseyin Kanbolat, "Hemşehrilerimizin bize gösterdiği ilgi alaka 30 Mart'ta ulaşacağımız zafere olan inancımızı kuvvetlendirmiştir" dedi. Kanbolat, beraberindeki MHP Amasya Belediye Başkan adayı Fatih Coşar ve İl Genel Meclis üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenledi. "İktidarın her türlü imkanlarıyla seçim çalışmalarını yönlendireceklerini zannedenler halkın iradesini görmezden gelmektedirler" diyen Kanbolat, şu ifadelerde bulundu: "Sözüm ona yaptıkları anketlerin gerçek sonuçlarını açıklama cesareti göstermeyip maalesef MHP'nin oylarını düşük gösterme gafletine düşmüşlerdir. Bizler yaptıkları anketlerin gerçek sonuçlarını çok iyi biliyoruz. Açıkladıkları yüzde 52'lik sonuç emin olun kendi teşkilatları içinde yaptıkları anket sonucudur. Milliyetçi Hareket Partisi olarak geçmişte olduğu gibi bu seçim döneminde de temiz siyaset anlayışı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. İki dönemdir yapılmayan bir çok hizmeti daha kısa bir sürede ve daha iyi bir şekilde yapacağımızı hazırladığımız projelerle birlikte halkımıza açıkladık. Amasya'yı ve Amasya'da yaşayanları seviyoruz. Hemşehrilerimizin bize gösterdiği ilgi alaka 30 Mart'ta ulaşacağımız zafere olan inancımızı kuvvetlendirmiştir." MHP Amasya Belediye Başkan adayı Fatih Coşar ise sevdalarının Amasya olduğunu dile getirerek, belediye başkanı seçilmesi halinde Amasya'yı bir çok konuda hak ettiği seviyeye çıkartacağını bunun yanı sıra insanlara iş ve aş vereceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: