Yerel Seçimlere Doğru

BOLU (AA) - Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, "İlçemizin daha güzel bir yer olması için yerinde kararlar aldık" dedi.

Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, "İlçemizin daha güzel bir yer olması için yerinde kararlar aldık" dedi. Belediye Meclisinin mart ayı toplantısında konuşan Özbağ, seçimlere az bir zaman kaldığını belirterek, bu dönemi sorunsuz bir şekilde bitirdiklerini vurguladı. Özbay, önemli çalışmalara imza attıklarını kaydederek, "İlçemizin daha güzel bir yer olması için yerinde kararlar aldık. Geldiğimiz noktada ilçemizi henüz hedeflediğimiz seviyeye getiremedik ama çok yol katettik" diye konuştu. Özbağ, daha sonra meclis üyelerine teşekkür plaketi ve fincan takımı hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: